Cursussen

Wil jij het verschil kunnen maken ??  Volg dan een Eerste Hulp cursus!

Naast noodzakelijke producten zoals de verbandtrommelveiligheidshesje, AED en nog veel meer bied EHBO-winkel. nl ook cursussen aan. De cursussen worden gegeven onder de naam Loermans Opleidingen.

Er zijn diverse cursussen die gevolgd kunnen worden voor jong en oud. Voor bedrijven valt de keuze vaak op de BHV cursus die speciaal is ingericht op calamiteiten rondom de werklocatie , want men wilt de bedrijfshulpverlening toch goed geregeld hebben!  In grote bedrijven met een bepaald bedrijfsrisico is een BHV cursus alleen niet altijd voldoende. Hier dienen ook bepaalde medewerkers een EHBO cursus te zullen moeten volgen. Het verschil van een BHV en EHBO cursus is dat men bij een EHBO cursus wat dieper in de mogelijke letsels gaat en dat de cursus breder is met het aantal verschillende soorten letsels.  Tijdens de BHV en EHBO cursus wordt er  gewerkt met een LOTUS slachtoffer.

Tijdens de EHBO cursus leer je niet alleen het levensreddend handelen zoals reanimatie, maar ook kneuzingen, breuken, warmte en koude letsels en nog veel meer. Je krijgt een goed overzicht van verschillende soorten verbandmaterialen en wanneer je juist deze moet toepassen of niet. Een EHBO cursus kan je volgen voor je werk, voor thuis zodat je weet hoe te handelen en ook voor je hobby als je inzetten wil draaien bij georganiseerde evenementen.

Wilt u geen hele EHBO cursussen, maar wel weten wat u moet doen tijdens een reanimatie dan kan er een reanimatie cursus gevolgd worden.  Het belang van een reanimatiecursus is erg groot, want wekelijks zijn er zo een 300 reanimaties buiten het ziekenhuis. Tijdens de reanimatiecursus leert u de vaardigheden van het reanimeren en  het bedienen van de AED .

Ben jij beroepschauffeur dan heb je een vergrote kans dat je regelmatig geconfronteerd wordt met ongelukken op de weg, hiervoor bieden wij de cursus EHBO voor code 95 nascholing. De accreditatiepunten worden toegekend bij het CBR voor de nascholing. De cursus bestaat uit EHBO en reanimatie en kan indien gewenst door de opdrachtgever in blokken gegeven worden.

Hieronder vindt u de verschillende cursussen:

  •     EHBO
  •     Kinder EHBO
  •     Bedrijfshulpverlening
  •     Reanimatie
  •     Code 95 nascholing chauffeurs

Veel zorgverzekeraars vergoeden een deel en soms de gehele cursus. Vraag uw verzekeraar hoeveel vergoeding u krijgt!

Wil jij een cursus volgen? Stuur een mail naar info@loermansopleidingen.nl voor de mogelijkheden of neem contact met ons op.