Wij versturen de bestelling (na betaling) doorgaans binnen 3 werkdagen naar u toe. Boven de € 175,- berekenen wij u geen verzendkosten. De verzendkosten binnen Nederland voor bedragen onder de €175,- zijn € 7,50 inclusief BTW. De verzendkosten naar België voor bedragen onder de € 175,- zijn €13,00 inclusief BTW. Let op! Voor bestellingen op de waddeneilanden geld een extra toeslag. Hierover wordt u geïnformeerd.
Uw zending wordt geleverd middels een pakketdienst of bode. Indien u niet thuis bent zult een kaartje in de brievenbus ontvangen met daarop verschillende mogelijkheden om u pakket alsnog te kunnen ontvangen. Het kan voorkomen dat uw bestelling uit verschillende magazijn komen. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat uw bestelling via 2 verschillende diensten aangeboden wordt. Dit wordt u per email medegedeeld tijdens de verzendbevestiging.

Mocht er schade zijn ontstaan aan het pakket wat u aangeboden wordt, tekent u dit dan aan bij de chauffeur alvorens u een handtekening plaatst. Indien een pakket dermate beschadigd is dat u verwacht dat de producten beschadigd zijn weigert u dan het pakket. Stelt u bij beide zaken ons zo snel mogelijk op de hoogte, zodat wij voor u een oplossing kunnen bieden en dat wij contact op kunnen nemen met de vervoerder.

Levertijd:
Wij streven erna u bestelling binnen 2 werkdagen aan u te versturen. Voor bestelling met een bankoverschrijving, gelden de 2 werkdagen na ontvangst van het factuurbedrag.