Bij EHBO-winkel.nl kunt u uw bestelling plaatsen met verschillende betaal mogelijkheden. Het is mogelijk om uw bestelling af te rekenen met ideal, via een bankoverschrijving of u kunt op rekening bestellen.

Ideal; U betaald ter afronding van uw bestelling online via de beveiligde omgeving uw eigen bank. Na de betaling via ideal wordt uw bestelling direct in verwerking genomen.

Overschrijving; U ontvangt een digitaal factuur die u dient over te maken op ons bankrekeningnummer. De bestelling wordt in behandeling genomen zodra het verschuldigde bedrag op ons rekening nummer is bijgeschreven. De bestelling wordt dan zo snel mogelijk bij u geleverd.

Op rekening; Alleen voor bedrijven, instellingen, overheden en verenigingen bestaat de mogelijkheid om, na goedkeuring door ehbo-winkel.nl, op rekening te bestellen. Wij hanteren hierin een standaard betalingstermijn van 14 dagen. De order wordt na goedkeuring direct in behandeling genomen. Zodra de order verstuurd is ontvangt u de verzendbevestiging als mede de factuur per email. Wilt u op rekening kopen of meer informatie stuur dan een email naar info@ehbo-winkel.nl.