Men denkt bij veiligheid vaak direct aan een verbandtrommel en brandblusser, maar de AED wordt vaak vergeten. De AED is kostbaar in aanschaf voor bedrijven, instellingen en verenigingen en dan komt er vaak nog onderhoud bij. Lease daarom een AED en zorg ervoor dat het veilig is in jou omgeving. Een AED is een perfect hulpmiddel zodra een slachtoffer een hart probleem krijgt. Met een AED kan je levens redden! De eerste 6 minuten van een slachtoffer met een hartprobleem zijn erg belangrijk, hoe eerder men een AED gebruikt des te groter de overlevingskans.

Ter lease bieden wij de Defibtech AED  voor zowel bedrijven als particulieren. AED’s zijn verkrijgbaar in half automaten en vol automaten en worden geleverd met de nodige items om op te hangen en aan te duiden. Met een lease contract heb je nergens geen om kijken meer naar. Onderhoud wordt geregeld en na een inzet wordt de AED zo snel mogelijk weer inzetbaar gemaakt. Met een lease AED zit je dus altijd goed!

Bij het afsluiten van een Lease contract met een Defibtech AED nu tijdelijk een Oranje Kruis verbandtrommel gratis!


Defibtech AED

Heb je Vragen of wil je direct een leasecontract afsluiten, wij staan klaar! vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.